Σταυρουλόπουλος Γεώργιος - Αλουμίνια & Σιδηροκατασκευές Πύργος Ηλείας

Η ALUMIL Academy μεταμορφώνεται σε Architectural Aluminium Academy

blog-03

Η επιτυχημένη σχολή της ALUMIL μετασχηματίζεται σε έναν καινούργιο οργανισμό για τον κατασκευαστικό κλάδο του αλουμινίου και συμπράττει με δύο κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας και δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας.

Από την αρχή λειτουργίας της, η Ακαδημία της ALUMIL για τον κατασκευαστικό κλάδο του αλουμινίου δεν έβαλε όρια σε αυτά που ήθελε να επιτύχει. Έτσι, δημιούργησε σχολές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η ALUMIL Academy θέλησε να ενισχύσει το θεωρητικό και τεχνικό επίπεδο γνώσεων όσων δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό κλάδο, με απώτερο σκοπό την παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων προς τον τελικό χρήστη. Παράλληλα, με τη δημιουργία ενός ετήσιου προγράμματος 600 διδακτικών ωρών, έδωσε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να κάνουν το πρώτο βήμα στην καριέρα τους. Ο πρώτος κύκλος σπουδών της Ακαδημίας έκλεισε με μεγάλη επιτυχία, με τους πρώτους σπουδαστές να αποφοιτούν, έχοντας ολοκληρώσει την παρακολούθηση των μαθημάτων τους και έχοντας λάβει μέρος σε μια σειρά πρακτικών σεμιναρίων που τους εισήγαγαν στον κόσμο της κατασκευής και τοποθέτησης συστημάτων αλουμινίου.

Ο νέος οργανισμός

Η μετεξέλιξη της Ακαδημίας έρχεται ως φυσική συνέχεια της επιτυχίας της, αλλά και της μεγάλης απήχησης που είχε στον κατασκευαστικό κόσμο. Τη φετινή χρονιά η ALUMIL Academy μετασχηματίζεται σε Architectural Aluminium Academy. Γεννιέται έτσι ένας νέος οργανισμός, στον οποίο συμπράττουν μεταξύ άλλων το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και δύο κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα Κέντρο Καινοτομίας και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για τον κλάδο του Αλουμινίου, που θα ανεβάσει σημαντικά το επίπεδο εκπαίδευσης του κλάδου, ενώ παράλληλα θα προχωρήσει και στο πεδίο της έρευνας, παράγοντας πρωτογενή γνώση, με τη φιλοδοξία πως θα βοηθήσει τον κλάδο να δουλεύει αποδοτικότερα. Ο οργανισμός έχει ως κύριους στόχους:

  • Την ενίσχυση των προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης νέων και εν ενεργεία κατασκευαστών αλουμινίου, με τη σχεδίαση και υλοποίηση ενός δυναμικού πλαισίου ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους.
  • Την καλλιέργεια της κουλτούρας υγιούς επιχειρηματικότητας, μέσα από σεμινάρια για νέους επαγγελματίες και συμβουλευτική για επιχειρήσεις του κλάδου.
  • Την εδραίωση ενός ισχυρού πόλου καινοτομίας με έδρα την Ελλάδα.

Η Architectural Aluminium Academy είναι ένας οργανισμός που δημιουργήθηκε για να ανοίξει νέους δρόμους στη γνώση και την έρευνα. Κι αν για την ALUMIL η κατασκευαστική αριστεία συνιστά προαπαιτούμενο για το όραμα της βελτίωσης της ζωής των ανθρώπων, για την Architectural Aluminium Academy το όραμα αυτό είναι το «καύσιμο» για το ταξίδι σε μια νέα εποχή καινοτομίας και υψηλής ποιότητας προϊόντων, με επίκεντρο τον άνθρωπο και την εξέλιξή του.

Πηγή: alumil.com

Facebook
Twitter
LinkedIn