Σταυρουλόπουλος Γεώργιος - Αλουμίνια & Σιδηροκατασκευές Πύργος Ηλείας

Αποκωδικοποιώντας το SMARTIA MF65: Το νέο θερμομονωτικό σύστημα φυσούνας που θα λατρέψετε

blog-02

Το SMARTIA MF65, το νέο σύστημα πτυσσόμενων πορτών (φυσούνα) της ALUMIL, δεν είναι απλώς ένα θερμομονωτικό σύστημα υψηλών επιδόσεων, αλλά αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομψοτέχνημα. Αν αναζητάτε ένα από τα πιο εντυπωσιακά συστήματα φυσούνας της αγοράς, τότε το SMARTIA MF65 είναι αυτό που ψάχνετε για το έργο σας. Mε τη minimal σχεδίασή του χαρίζει σε κάθε χώρο μια μοντέρνα αισθητική, ενώ τα λεπτά προφίλ αλουμινίου μπορούν να υποστηρίξουν έως και 140 kg ανά φύλλο. Επιπλέον, η ενισχυμένη του κατασκευή παρέχει προστασία έναντι της διάρρηξης και η υψηλή ποιότητα των υλικών επιφέρει ενεργειακή απόδοση και μικρές ανάγκες συντήρησης σε βάθος χρόνου.

Κορυφαία Θερμομόνωση

Η θερμομόνωση αποτελεί καίριας σημασίας παράγοντα σε σχέση με την ενεργειακή απόδοση  του χώρου σας. Αυτό το στοιχείο άλλωστε ενισχύει την άνεση διαβίωσης στο εσωτερικό, αλλά και τη γενικότερη αξία του έργου σας. Το SMARTIA MF65 αυξάνει την ενεργειακή απόδοση και συμβάλλει σε εξοικονόμηση χρημάτων, χάρη στις κορυφαίες του επιδόσεις σε αυτό τον τομέα (Uw έως και 1.1 W/m2K).

Σταυρουλόπουλος Γεώργιος - Αλουμίνια & Σιδηροκατασκευές Πύργος Ηλείας

Η Minimal Αισθητική που Ξεχωρίζει

Μπορείτε να ενσωματώσετε το SMARTIA MF65 αρμονικά σε έναν συνολικά minimal σχεδιασμό χώρου, χωρίς κανέναν συμβιβασμό σε στιβαρότητα και επιδόσεις. Τα ελάχιστα εμφανή προφίλ αλουμινίου ενισχύουν την οπτική επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον και αναβαθμίζουν την αισθητική, αναδεικνύοντας το στυλ του χώρου σας.

Φυσικό Φως για Άνετη Διαβίωση

Το SMARTIA MF65 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ενίσχυση του φυσικού φωτισμού στον χώρο. Για αυτό τον λόγο δόθηκε έμφαση στα πολύ λεπτά προφίλ (88 mm εμφανές αλουμίνιο φύλλο με φύλλο). Αποτελεί έτσι μια εξαιρετική και «πράσινη» επιλογή, ώστε να φωτίσετε με φυσικό τρόπο τον χώρο σας. Το νέο σύστημα φυσούνας της ALUMIL μαγνητίζει τα βλέμματα, μέσα από τη μοντέρνα σχεδίαση, που όχι μόνο γοητεύει αλλά συνεισφέρει – μέσω του πλούσιου φυσικού φωτός που επιτρέπει – σε μια καλύτερη διαβίωση.

Σταυρουλόπουλος Γεώργιος - Αλουμίνια & Σιδηροκατασκευές Πύργος Ηλείας

Υψηλές Επιδόσεις σε Όλα τα Επίπεδα

Το νέο σύστημα επιτυγχάνει κορυφαίες επιδόσεις σε αεροπερατότητα (κλάση 3), υδατοστεγάνωση (8Α) και αντίσταση σε ανεμοπίεση (κλάση 2), συνιστώντας μια ολοκληρωμένη, αξιόπιστη πρόταση. Επίσης, το MF65 παρέχει ισχυρή αντιδιαρρηκτική προστασία, με 3 σημεία κλειδώματος στην πόρτα, 4 σημεία στα φύλλα και ειδικό anti-lift μηχανισμό στα ράουλα. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η ενισχυμένη κατασκευή του SMARTIA MF65 τού δίνει τη δυνατότητα να «σηκώσει» μέγιστο βάρος έως και 140 Kg ανά φύλλο, κάτι που αποτελεί εγγύηση στιβαρότητας και επιτρέπει κατασκευές μεγάλων διαστάσεων (έως 1.3m πλάτος ή 3m ύψος).

Το Σύστημα Φυσούνας που Ανεβάζει τον Πήχη

Το SMARTIA MF65 θέτει νέα δεδομένα για τα συστήματα πτυσσόμενων πορτών. Είτε επιθυμείτε την εγκατάσταση ενός νέου συστήματος φυσούνας, είτε την αντικατάσταση ενός παλιότερου, το SMARTIA MF65 αποτελεί μια εξαιρετική λύση. Οι υψηλές του επιδόσεις σε συνδυασμό με την απαράμιλλη αισθητική του κάνουν την τελική σας απόφαση… παιχνιδάκι!

Πηγή: alumil.com

Facebook
Twitter
LinkedIn