Σταυρουλόπουλος Γεώργιος - Αλουμίνια & Σιδηροκατασκευές Πύργος Ηλείας

Κάγκελα Αλουμινίου

Κάγκελα Αλουμινίου

Όπως και αν έχετε σκεφτεί να περιφράξετε τον κήπο σας, το μπαλκόνι σας, η να προχωρήσετε σε κάποια ειδική κατασκευή σε δημόσιο ή σε ιδιωτικό χώρο , σε εμάς θα βρείτε το κατάλληλο προσωπικό και τα κατάλληλα προϊόντα για να το πράξετε.

Η εταιρία μας εμπορεύεται:

Τύπου Inox

Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και εξαρτήματα για κάθε χώρο. Κάγκελα αλουμινίου τύπου Inox . Ένα προϊόν το οποίο τείνει να γίνει θεσμός λόγω της προσιτής τιμής του, της ευκολίας εγκατάστασης και της αισθητικής του.

Παραδοσιακά

Για όλους εσάς που θέλετε κάτι πιο συντηρητικό και είστε λάτρεις του κλασσικού αλλά βαρεθήκατε τα κλασσικά σιδερένια κάγκελα και την συχνή συντήρηση τους.

Στέγαστρα-Πέργκολες

Απόλυτη αίσθηση προστασίας από τις καιρικές συνθήκες και ειδικότερα την βροχή αλλά και τον ήλιο. Ιδανική λύση για κατοικίες αλλά και καφετέριες ή εστιατόρια.

Σύστημα στήριξης υαλοπίνακα

Με τα συστήματα στήριξης υαλοπινάκων επιτυγχάνεται μια απόλυτη αίσθηση ελευθερίας , χωρίς να περιορίζουν το οπτικό σας πεδίο. Στιβαρή κατασκευή με τζάμι triplex και ανθεκτικότητα στον χρόνο.

Γυάλινοι ανεμοφράκτες

Η πλέον ιδανική λύση για καφετέριες , ξενοδοχεία, εστιατόρια αλλά και οικίες. Μια νέα και καινοτόμος λύση με εντυπωσιακό σχεδιασμό αλλά και μέγιστη ασφάλεια.

Πολυκαρβονικά φύλλα

Δείτε τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, τα χρώματα παραγωγής καθώς και τεχνικές πληροφορίες για τα πολυκαρβονικά φύλλα.