Σταυρουλόπουλος Γεώργιος - Αλουμίνια & Σιδηροκατασκευές Πύργος Ηλείας

Αλουμίνια

Για παραπάνω από 20 χρόνια εμπιστευόμαστε την κορυφαία εταιρεία παραγωγής αλουμινίου στην Ελλάδα, την Alumil, για να μπορούμε να δίνουμε το καλύτερο σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε.

Με πληθώρα επιλογών

Σε κρύα η θέρμο συστήματα αλουμινίου ανοιγόμενα η συρόμενα αλλά και ειδικές κατασκευές η εξαρτήματα , σε ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής η χρώμα ξύλου και ιδανικούς χρόνους παράδοσης, θεωρούμε πως έχουμε επιλέξει σαν εταιρεία τον καλύτερο και πιο έμπιστο συνεργάτη.

Το πλέον έμπειρο προσωπικό μας , θα σας κατευθύνει με των σωστότερο και πιο κατανοητό σε εσάς τρόπο, ώστε να διαλέξετε το κατάλληλο σύστημα αλουμινίου για τις ανάγκες σας, σε προνομιακή τιμή και με μικρούς χρόνους παράδοσης.

Ανοιγόμενα

Μεγάλη ποικιλία σε ανοιγόμενα κουφώματα της Alumil, Θέρμοδιακοπτόμενα ή κρύα. Διαθέσιμα στον χώρο μας αλλά και κατόπιν παραγγελίας.

Συρόμενα

Μεγάλη ποικιλία σε συρόμενα κουφώματα της Alumil, θερμοδιακοπτόμενα ή κρύα. Διαθέσιμα στον χώρο μας αλλά και κατόπιν παραγγελίας.

Πτυσσόμενες Πόρτες

Ευέλικτα και οικονομικά συστήματα κουφωμάτων της Alumil για κατασκευή πτυσσόμενων πορτών.

Συστήματα Supreme

Μεγάλη ποικιλία σε συστήματα αλουμινίου Supreme της εταιρείας Alumil. Με κορυφαία υλικά και μεγάλες επιδόσεις σε επίπεδο θερμομόνωσης καθώς και ασφάλειας.

Ανοιγόμενα

Εμπορευόμαστε ειδικές σειρές κουφωμάτων και πάνελ αλουμινίου για την κατασκευή της δικής σας πόρτας σε πληθώρα σχεδίων, τύπων και χρωμάτων.

Συρόμενα

Μεγάλη ποικιλία σε συστήματα αλουμινίου Security της εταιρείας Alumil. Με κορυφαία υλικά και μεγάλες επιδόσεις σε επίπεδο ασφάλειας αλλά και θερμομόνωσης.

Πτυσσόμενες Πόρτες

Ευέλικτα και οικονομικά συστήματα κουφωμάτων της Alumil για κατασκευή πτυσσόμενων πορτών.

Συστήματα Supreme

Ολοκληρωμένα σύστηματα Alumil για αίθρια και γυάλινες στέγες με ειδικό σύστημα εσωτερικές αποστράγγισης και απομάκρυνσης του νερού της βροχής.

Βαφές – Χρωματολόγιο

Συλλέξτε πληροφορίες και εντυπώσεις από τα χρωματολόγια της εταιρείας Alumil και τον τρόπο βαφής καθώς και ανοδίωσης των συστημάτων της.

Διαχωριστικά

ALUMIL SMARTIA P19 V-Blocker: Νέο σύστημα διαχωριστικών για την ασφαλή επαναλειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης.

Επενδύσεις Κτιρίων

Δείτε όλες τις σειρές και τα προϊόντα της εταιρείας Alumil για τις εσωτερικές ή εξωτερικές επενδύσεις κτιρίων.

Βάσεις Φωτοβολταϊκών

Η Alumil Solar είναι ένα business unit με πολυετή διεθνή εμπειρία στα φωτοβολταϊκά. Η Alumil πλέον έχει 17 έτη εμπειρίας στην παραγωγή βάσεων στήριξης σε Φ/Β πάνελ για χωράφια και για στέγες.